Oko hiljadu niških maturanata zaplesalo u podne

Izvor: RadioCity.rs, 22.Maj.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko hiljadu niških maturanata zaplesalo u podne

Danas je lepote i mladosti bilo na svakom koraku u gradu. Neki sa pištaljkama, neki sa kišobranima. Neki u propisnim narandžastim i crnim majicama, mnogi u evidentno na brzinu nabavljanim preko škola ili privatno majicama iz prethodnih godina. Natpisi Kruševac, Užice, prelepljeni nazivom Niš.
O tome ko je ovog puta zatajio kada je organizacija ove sada već tradicionalne manifestacije u pitanju pisaćemo drugom prilikom. Da ne činimo dodatno sumornim ovaj veliki dan u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << svakog mladog čoveka. Jer većini njih i nije baš važno u čemu plešu, niti kako plešu. Važno je da plešu.

Gradu Nišu, zemlji Srbiji bi međutim moralo da bude važno sve to. Da ti mladi, pune energije ljudi ne bi otplesali svoj oproštajni kadril i požurili da nastave svoj ples na trotoarima nekih drugih gradova, nekih drugih, dalekih zemalja. Da ne bi postali sve sumornija statistika koja nas čini najpoželjnijom zemljom - za odlazak iz nje.

Neka se toga prisete gradski oci naredne godine kada se planira budžet grada, pa neka štrpnu malo od sopstvenih prezentacija i promocija ne bi li bar jedne godine niški maturanti zaplesali iz sve snage, u korak sa svetom.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.