Nestao mladić iz Ćićevca

Izvor: B92, 15.Mar.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao mladić iz Ćićevca

Policija već nekoliko dana pokušava da odgonetne sudbinu mladića Gorana Đukića (27) iz Ćićevca, nadomak Kruševca, pišu Večernje novosti.

On je poslednji put viđen 7. marta ove godine, oko devet sati ujutru, kada je iz svog doma krenuo ka obližnjem gradu.

U Kruševcu su ga čekali drugari koji je trebalo da sa njim kolima krenu ka fakultetu u Kragujevcu. Đukiću se, međutim, izgubio svaki trag.

"U potrazi za Goranom nesrećnom ocu priskočili su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pomoć i komšije. Do sada su zvali sve njegove drugare i kolege sa fakulteta, ali nikakve informacije nisu dobili. Oni zato mole sve ljude koji imaju saznanja šta se dogodilo sa Goranom da pozovu njegovog druga Dragana (063 156 9171) ili oca Dragišu (061 226 3237) kako bi se prekinula ova agonija", piše beogradski list.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Goran krenuo na fakultet, pa nestao

Izvor: Večernje novosti, 15.Mar.2017

Potraga za Goranom Đukićem iz Ćićevca. On je poslednji put viđen 7. marta, oko devet sati ujutru, kada je iz svog doma krenuo ka Kruševcu da se nađe sa drugarima da zajedno odu na fakultet u Kragujevcu POLICIJA već nekoliko dana pokušava da odgonetne sudbinu mladića Gorana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.