Nesreća u Kruševcu, jedna osoba nastradala

Izvor: Autoportal.rs, 05.Jul.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Kruševcu, jedna osoba nastradala

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u okolini Kruševca bila je fatalna po putnika koji se nalazio na zadnjem sedištu automobila.

Juče ujutru u 05:15 došlo je do tragične saobraćajne nezgode u selu Buci koje se nalazi na 15-ak kilometara od Kruševca. Nezgoda se dogodila kada je automobil marke "Audi" udario u betonski stub.

Za volanom se nalazio L.M. star dvadesetpet godina koji je nezgodu preživeo ali nastradao je putnik koji se nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << na zadnjem sedištu u trenutku nezgode. Vozač je uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Policija navodi da je vozaču određeno zadržavanje od 48 sati po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva. Inače subotnje jutro donelo je još tri nezgode na teritoriji grada Kruševac u kojima je ukupno 15 osoba povređeno.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.