NAPAD U HITNOJ Pijani huligani razbili nos medicinskom tehničaru u Kruševcu

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U HITNOJ Pijani huligani razbili nos medicinskom tehničaru u Kruševcu

Ljubi Raičeviću, medicinskom tehničaru na Odeljenju ortopedije kruševačke Opšte bolnice, dvojica mladića su u subotu, oko četiri sata ujutro, slomili nos.

Prema saznanjima Blica dvojica mladića su na Ortopediju došla pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Jedan od njih je imao posekotinu od stakla na ruci. Insistirali su da ih hitno primi dežurni lekar.

Raičević je pozvao lekara ali su ga oni , posle nekoliko minuta čekanja, napali i naneli mu teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << telesne povrede.

Jedan od dvojice napadača je, nezvanično saznajemo, nedavno izašao iz zatvora. Protiv obojice nasilnika policija će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu.

Raičević se nalazi na bolovanju, a u Opštoj bolnici su nam rekli da će se zvanično obratiti javnosti u ponedeljak.

Ovo je drugi napad na medicinske radnike u Kruševcu u poslednja četiri meseca. Sredinom jula napadnuti su medicinska sestra i tehničar Službe hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Napad u kruševačkoj bolnici, tehničaru slomili nos!

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2014

KRUŠEVAC - MEDICINSKI tehničar Lj.R. sa Odeljenja ortopedije kruševačke bolnice napadnut je ovog vikenda na radnom mestu, saznaju „Novosti“. Nerećnog medicinara istukla su dvojica mladića u subotu oko četiri sata ujutro i slomila mu nos. - Jedan od dvojice mladića posekao se na staklo od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.