NAPAD MONSTRUMA U KRUŠEVCU: Tukli staricu bejzbolkama dok im nije dala 24.500 evra!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD MONSTRUMA U KRUŠEVCU: Tukli staricu bejzbolkama dok im nije dala 24.500 evra!

Dvojica maskiranih razbojnika upala u porodičnu kuću Milanke Milezić (65) u Kruševcu, vezali je i iživljavali se nad njom. Pobegli s parama i zlatnim nakitom

KRUŠEVAC - Milanka Milezić (65), penzionerka iz Kruševca, zverski je pretučena i opljačkana u subotu uveče u porodičnoj kući. Dvojica maskiranih razbojnika vezali su žrtvu i tukli je bejzbol palicama dok im nije dala 24.500 evra i sav nakit koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je imala u kući.

- Ja sam sa sinom izašao u grad, a kad smo se vratili posle sat i po, zatekli smo policiju i uznemirene komšije. Majka je u međuvremenu prebačena u bolnicu. Svuda po telu ima modrice, tukli su je nemilice bejzbol palicama od glave do pete. Srećna je što je preživela - kaže Predrag Milezić, sin žrtve.

Razbojnici su iskoristili što vrata nisu bila zaključana, pa su upali u dnevnu sobu.

- Vezali su joj ruke i noge zajedno tako da nije mogla da se pomeri. Zapušili su joj usta i ugasili svetlo. Tukli su je u dnevnoj sobi dok nije priznala gde drži devize. Onda su je odvukli u spavaću sobu da im pokaže gde je novac. Kad su uzeli devize, opet su je tukli da prizna gde je nakit. I to su uzeli, ali im nije bilo dosta pa su je opet udarali tražeći još para - rekao nam je unuk penzionerke.

Pošto su uzeli pare i nakit, napadači su pobegli. Dozivanje nesrećne žene komšije nisu čule, pa se ona sama, posle dvadesetak minuta, oslobodila veza na nogama i rukama.

- Verujem da je ovo delo profesionalaca. Neko je tipovao kuću, a potom angažovao dvojicu momaka da odrade posao. Imali smo na kući kamere, ali su lopovi sve kablove pokidali kako ni maskirani ne bi bili snimljeni. Ne mogu ni na koga da sumnjam, ali verujem da će policija biti profesionalna i brzo ih naći - kaže sin opljačkane penzionerke.

Prema prvim lekarskim izveštajima, Milanka ima puno podliva, ali, srećom, nema prelome. Lekari veruju da će se brzo oporaviti i ne očekuju komplikacije.

Kupovala nekretnine

MILIONERKA

Milanka je decenijama radila u Nemačkoj, a po povratku je sagradila veliku kuću.

Ona ima nemačku penziju. To što su lopovi odneli za nju je sića. Nedavno je prodala jedan lokal u gradu i to je možda neko čuo, pa je mislio da drži keš u kući. Ranije je kupila dosta kuća i lokala po Kruševcu, koje je u međuvremenu počela da prodaje - rekao nam je jedan od komšija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KRUŠEVAC: Tukli staricu bejzbolkama dok im nije dala 24.500 evra!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Mar.2015

Dvojica maskiranih razbojnika upala u porodičnu kuću Milanke Milezić (65) u Kruševcu, vezali je i iživljavali se nad njom. Pobegli su s parama i zlatnim nakitom...Milanka Milezić (65), penzionerka iz Kruševca, zverski je pretučena i opljačkana u subotu uveče u porodičnoj kući. Dvojica maskiranih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.