Mladić poginuo u Kruševcu: Audijem udario u betonski stub, žrtva sedela na zadnjem sedištu!

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo u Kruševcu: "Audijem" udario u betonski stub, žrtva sedela na zadnjem sedištu!

KRUŠEVAC – Mladić J. L. (25) iz Kruševca poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u podjastrebačkom selu Buci, 10-ak kilometara od Kruševca. Nesreća se dogodila kada je „audi“ kojim je upravljao Kruševljanin L. M.(25) udario u betonski stub. Žrtva se u trenutku udarca putničkom vozila nalazila na zadnjem sedištu. Vozač je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. U policiji navode da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva vozaču određeno zadržavanje do 48 sati. Kako saznajemo, pored ove nesreće, u subotu su se na teritoriji koju pokriva PU Kruševac dogodile još tri saobraćajke u kojima je povređeno 15 osoba!

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula jedna osoba u udesu kod Kruševca

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Buci kod Kruševca jedna osoba je poginula...Nesreća se dogodila u 5.15 časova jutros kada je "audi" kojim je upravljao Kruševljanin L.M. (25) udario u betonski stub, a putnik koji se nalazio na zadnjem sjedištu je poginuo...Vozač je uhapšen zbog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.