Milan Kalinić imao saobraćajnu nesreću

Izvor: Večernje novosti, 01.Feb.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Kalinić imao saobraćajnu nesreću

BRUS – DVE osobe zadržane su na lečenju u kruševačkoj bolnici posle zadobijenih povreda u udesu u selu Dubci kod Brusa. Prema nezvaničnim saznanjima u sudaru koji se dogodio danas oko podneva, učestvovalo je i vozilo glumca i voditelja Milana Kalinića. Povređeni su prebačeni na Odeljenje intenzivne nege traumatologije Opšte bolnice, ali su van životne opasnosti. Voditelj, prema nezvaničnim informacijama, nije povređen. Očekuje se saopštenje policije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Milan Kalinić imao saobraćajnu nesreću

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Feb.2015

  Dvije osobe zadržane su na liječenju u kruševačkoj bolnici poslije zadobijenih povreda u udesu u selu Dubci kod Brusa. Prema nezvaničnim saznanjima u sudaru koji se dogodio danas oko podneva, učestvovalo je i vozilo glumca i voditelja Milana Kalinića, pišu "Novosti".   Krivična prijava...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.