Metalac preko Napretka u Superligi

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac preko Napretka u Superligi

Fudbaleri Metalca plasirali su se u Super ligu Srbije, pošto su u baražu bili bolji od kruševačkog Napretka.

Revanš utakmica u Kruševcu završena je nerešeno 1:1, ali je Metalac prošao zahvaljujući ranijoj pobedi na svom terenu u Gornjem Milanovcu sa 3:1.

Napredak je vodio u revanšu pogotkom Nikole Trujića u devetom minutu i imao veliku priliku da nadoknadi zaostatak iz prvog susreta, s obzirom na to da je od 67. imao igrača više posle isključenja odbrambenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača gostiju Boška Dopuđa.

Ipak, Aleksandar Ivanović je odličnim golom sa 30-ak metara u 71. minutu izjednačio i doprineo plasmanu Metalca u Super ligu naredne sezone.

Pored Metalca, u Super ligu su se plasirale i ekipe Radnika iz Surdulice i ivanjičkog Javora, dok su u drugi rang takmičenja ispali Napredak, Donji Srem i Radnički 1923 iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Metalac iz Gornjeg Milanovca u Super ligi Srbije

Izvor: Akter, 03.Jun.2015

Fudbaleri Metalca plasirali su se danas u Super ligu Srbije, pošto su u baražu bili bolji od kruševačkog Napretka..Revanš utakmica u Kruševcu završena je nerešeno 1:1, ali je Metalac prošao zahvaljujući ranijoj pobedi na svom terenu u Gornjem Milanovcu sa 3:1...Napredak je vodio u revanšu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.