LUDI TIKET, subota, 106.875 dinara: Limerik i Veksford ulepšali život Kruševljaninu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 106.875 dinara: Limerik i Veksford ulepšali život Kruševljaninu

MOZZART-ov kladilac iz Lazarevog grada majstorski pogodio ishod dve utakmice u Irskoj

Dve utakmice, u glavu i – tuf! Eto lepe zaradice. Upravo takav tiket je odigrao naš kladilac iz Kruševca, koji je na poznavanju irskog fudbala zaradio finu svoticu novca. Istina, i ulog je bio malo veći (1.500 dinara), ali na fantastičnu ukupnu kvotu 71.25, zaradio je tačno 106.875 dinara.

Odabrao je najpre meč irske Premijer lige, duel Galveja i Limerika na kojem je gađao duplu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobedu gostiju (kvota 7.50), a posle 0:1 na poluvremenu, poslednjeplasirani tim elitnog ranga dao je još dva gola u nastavku i zabeležio pobedu od 1:3, koja mu znači opstanak, a kojoj se sigurno obradovao i naš srećni dobitnik.

Drugi meč na kojem je MOZZART-ov kladilac takođe uhvatio duplu pobedu, ali ovaj put domaćina, odigran je u drugoligaškom rangu, gde je lider Veksford rutinski savladao Šelburn sa 4:1 (2:0). Kvota koju je naš ekspert za Irce pogodio na ovom paru bila je 9.50, pa nema sumnje da je i ona uticala da konačna zarada bude lepa.

Majstorski, nema šta...

Pratite MOZZART i na Vajberu!
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.