Kruševljanin ukrao 27 bicikala

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševljanin ukrao 27 bicikala

Kruševac -- Protiv Kruševljanina (37) koji je osumnjičen za krađu 27 bicikli biće podneta krivična, saopštila je policija.

Kruševačka policija je saopštila da će po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je osumnjičeni izvršio krađu i tešku krađu.

"Sumnja se da je on u proteklih mesec i po dana otuđio 27 bicikala i novac u iznosu od 10.000 dinara", navedeno je u policijskom saopštenju.

Dodaje se da su pripadnici MUP-a u Kruševcu time rasvetlili seriju krađa i teških krađa izvršenih na području grada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RASVETLjENA SERIJA NEOBIČNIH KRAĐA: Kruševljanin ukrao 27 bicikala

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2016

U PU Kruševac navode da su rasvetlili seriju krađa i teških krađa izvršenih na području grada, a da se sumnja da je ovaj Kruševljanin pored velikog broja bikala otuđio i novac u iznosu od 10.000 dinara KRUŠEVAC – KRUŠEVLjANIN V.Z.(37) u proteklih mesec i po dana uspeo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.