Iskusni Kruševljanin ostaje u Švajcarskoj: Gajić potpisao za Vaduc

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskusni Kruševljanin ostaje u Švajcarskoj: Gajić potpisao za Vaduc

Milan Gajić (30) će sledećeg meseca početi jubilarnu desetu sezonu u Švajcarskoj.

Posle četiri godine provedene u Bernu, u ekipi Jang bojs, sporazumno je raskinuo ugovor sa

"mladim momcima" i preselio se u Vaduc, u susedni Lihtenštajn, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine.

Vaduc je jedini klub iz ove male kneževine, koji se takmičio sa elitnim švajcarskim timovima. Na njihovu žalost, prošle sezone je iz Superlige skliznuli u Čelendž ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i od iskusnog 30-godišnjeg Kruševljanina se očekuje da pomogne u nastojanju da se Vaduc ekspresno vrati u najviši rang.

Milan Gajić odlično poznaje situaciju u švajcarskom fudbalu. U njemu je od 2007, kad je iz matičnog Napretka stigao u Lucern, zatim je karijeru nastavio u Cirihu sa kojim je igrao i Ligu šampiona. Kratko je nosio dres i gradskog rivala Grashopersa, a od 2013. bio je član Jang bojsa. Sa "mladim momcima" je dva puta bio učesnik Lige Evrope. U klubu iz Berna su mu se posle četiri godine i 108 odigranih utakmica javno zahvalili i poželeli sve najbolje u budućnosti.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.