Grupa ZAA u petak u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "ZAA" u petak u Nišu

Nakon sjajnih nastupa u Novom Sadu i Beogradu proteklog vikenda kruševački sastav ZAA će u okviru jesenje mini turneje nastupiti u Nišu u petak 27. novembra od 22 sata u klubu „Feedback“.

Ovaj bend, čija je muzika miks daba, post-roka, džeza, regea i panka, za predstojeći koncert najavljuje pesme sa aktuelnog, prethodna dva albuma, kao i nove pesme koje se pripremaju za naredno izdanje.

Ulaznice se u pretprodaji po ceni od 400 dinara mogu kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do četvrtka, 26. novembra do 19 sati u muzičkim prodavnicama "Vintage shop" i "Energy music shop".

Na dan koncerta na pretprodajnim mestima, kao i na ulazu u klub od 21 sat cena karte biće 500 dinara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Torche sutra u Božidarcu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Nov.2015, 10:43

Američki sludge-metal sastav, Torche, će u okviru turneje na kojoj promovišu svoj aktuelni album “Restarter“, nastupiti sutradan u petak, 27. novembra, u Božidarcu. Ovo će biti prvi put da Torche svira u Srbiji...Torche je jedno od važnijih imena svetske sludge metal scene poslednjih godina,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.