Govedarica: U nezavidnom smo položaju, ali se ne predajemo

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica: U nezavidnom smo položaju, ali se ne predajemo

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je danas da se njegova ekipa nalazi u nezavidnoj situaciji uoči utakmice protiv kruševačkog Napretka u 13. kolu Super lige Srbije, ali i da u domaćem ambijentu vjeruje u povoljan rezultat. “Gostovanje u Surdulici nas je desetkovalo, a u prilog nam ne ide ni loše stanje terena. Padala je kiša i drenaža kao da ne funkcioniše. Trenirali smo na veštačkoj travi, gdje je uvijek neko bio van stroja. Ipak, ne predajem se nikada, makar igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i sa podmlatkom. Ja i igrači imamo energiju i učinićemo sve za pozitivan rezultat”, rekao je Govedarica. Napredak je peti u elitnom takmičenju sa 22 boda, dok je Novi Pazar na 12. mestu i ima 11 bodova. “Položaj na tabeli je najbolji pokazatelj kvaliteta. To je ekipa koja već tri godine igra zajedno, pojačana sa još dvojicom fudbalara. Imaju najveći broj internacionalaca od svih timova u ligi i nekoliko mladih. Sjajno su organizovani, dugo su bez poraza i gaje visoke ambicije, ali to ne umanjuje našu nadu”, naveo je Govedarica. (radiostoplus)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Čarapani" u Pazaru jure četvrtu u nizu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016

Trener fudbalera kruševačkog Napretka Dragan Ivanović najavio je da će njegova ekipa pokušati da nastavi niz dobrih igara i rezultata na gostovanju Novom Pazaru...Fudbaleri Napretka gostuju ekipi Novog Pazara u okviru 13. kola Superlige Srbije, a za tim Dragana Ivanovića duel sa neugodnim domaćinom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.