Belasice: Sin zapalio oca

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belasice: Sin zapalio oca

VELIKA tragedija dogodila se u zaseoku Provalije, kod sela Belasice na 30 kilometara od Kruševca. Meštanin Mirko Arsenijević (77) izgoreo je u subotu predveče u požaru u porodičnoj kući, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je požar izazvao njegov sin Novica. Porodica i meštani Provalija su u šoku.- Bio je mnogo dobar čovek, godinama smo se družili, a bio je u dobrim odnosima sa celim selom - priča za „Novosti“ šurak Dejan Jovanović. - Za tragediju sam saznao kada me >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je pozvao Mirkov unuk, Dragan.Unuk Dragan Arsenijević koji je na mirazu u susednom selu kaže za „Novosti“ da će dedu sahraniti u utorak na groblju u Velikom Šiljegovcu.Pokojni Mirko je sa suprugom Milosijom živeo tri godine u zaseoku Belasice. Navodno je kuću iznajmio od rođaka. Odvojili su se od sina Novice. U selu pričaju da im je sin zadavao muke, jer je imao problema s pićem. Kako nezvanično saznajemo, meštani Provalija su videli Novicu da istrčava iz dvorišta očeve kuće kada je izbio požar.- Policija je reagovala i našla ga u Belasici gde živi - pričaju meštani. - Prvo nije hteo uopšte da se odazove pozivima policije i odbijao je da sarađuje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Namerno izazvao požar u kući, izgoreo mu otac

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2013

Kruševačka kriminalistička policija uhapsila je Novicu A. (56) zbog sumnje da je namerno izazvao požar u kojem je stradao njegov otac Mirko A. (77)...Novica je izazvao požar u njihovoj porodičnoj kuci u selu kod Kruševca... ..Istragom će biti utvrđen motiv ovog slučaja.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.