Autobus udario trudnicu i njeno trogodišnje dete

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario trudnicu i njeno trogodišnje dete

U saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Kruševačke i ulice Todora Dukina u Beogradu danas oko 13 sati povređena je trudnica (18) i njeno trogodišnje dete koje je držala u naručju. Nesrećnu ženu udario je zadnjim delom vozač GSP autobusa na liniji 25.

- Žena je u devetom mesecu trudnoće. Ona nema vidljivih povreda, ali je preventivno odvezena u GAK u Višegradskoj ulici - kaže za "Blic" dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je trudnicu udario zadnjim delom kada je skretao i ona je pala na ogradu.

Na lice mesta upućene su Hitna pomoć i policija. U dispečerskom centru GSP "Beograd" ističu da su tek pre 10 minuta saznali za nezgodu.

- Stigao nam je dopis od policije u kome se sumnja da je ženu udario vozač GSP autobusa garažnog broja 1056 na liniji 25. Vozač nije ni primetio da je zakačio ženu i nastavio je da vozi ka gradu. Nikakve druge detalje nezgode nemamo - kažu u ovom centru.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Autobus udario trudnicu i njeno trogodišnje dete

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014

U saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Kruševačke i ulice Todora Dukina u Beogradu povređena je trudnica i njeno trogodišnje dete koje je držala u naručju, pišu beogradski mediiji...Njih je, pod za sada nepoznatim okolnostima, zakačio autobus zadnjim krajem, piše internet portal ''Telegraf.rs''...Na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.