BRITANCI SE VEĆ SPREMAJU ZA NOVO KRALJEVSKO VENČANJE: A evo ko će najviše profitirati!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANCI SE VEĆ SPREMAJU ZA NOVO KRALJEVSKO VENČANJE: A evo ko će najviše profitirati!

.

Mnogo veruju da će veridba britanskog princa Harija i glumice Megan Markl biti objavljena pre kraja godine, a kolumnista Gardijana čak pretpostavlja da je "moguće i da će kraljica ovu bombu objaviti na godišnjem televizijskom obraćanju između informacija o posetama institucijama i vrtovima"

Rejoice! A Prince Harry and Meghan Markle wedding could rescue 2017 | Peter Bradshaw https://tco/Ac4CbdFbtO

Navodi se i da su njih dvoje nosili identične narukvice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a Megan Markl se okitila ogrlicom sa slovima M i H koja, tvrde mediji, košta 240 dolara Takođe, tokom boravka u Londonu Megan Markl je odsela u palati Kensington

Neki izvori tvrde da je i sama kraljica dala blagoslov za venčanje

Ukoliko će se neko okoristiti, to će svako biti trgovci Zato, kolumnista Gardijana sa razlogom pita: "Jesmo li spremni za novo kraljevsko venčanje?", i na kraju odgovara - "Bolje bi nam bilo da smo spremni!"

(The Guardian)
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VISOKI KRITERIJUMI! Evo šta vam je potrebno da biste se udale za PRINCA!

Izvor: Blic, 09.Dec.2016

Iako je princ Hari prekršio mnoga pravila kraljevske porodice da bi bio u vezi sa tri godine starijom glumicom Megan Markl, njihova ljubav cveta i uveliko se šuška o novom kraljevskom venčanju. Ipak, Megan nije samo slavna i lepa, ona ispunjava visoke kriterijume koji su potrebni da bi se postalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.