“ZONA ZAMFIROVA DRUGI DEO” U KRAGUJEVCU: Druženje sa glavnim glumcima iz filma

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ZONA ZAMFIROVA DRUGI DEO” U KRAGUJEVCU: Druženje sa glavnim glumcima iz filma

Divno...

 Zonemanija stiže u Kragujevac! Ekipa filma “Zona Zamfirova drugi deo”, dolazi sutra u bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza na druženje sa posetiocima bioskopa. Od 15 časova će publika u bioskopu moći da se druži sa glavnim glumcima iz filma, Milanom Vasićem i Brankicom Sebastijanović, kao i ostalim članovima ekipe.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saga, stiže priča o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja. Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, gde je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi. Pored Brankice Sebastijanović i Milana Vasića, glumačku ekipu čine iLjiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Nikola Ristanovski, Ivan Bekjarev, Branko Đurić, Milan Kalinić, Stefan Buzurović, Iva Stefanović i mnogi drugi.

Film “Zona Zamfirova drugi deo” trenutno se nalazi na repertoaru bioskopa Cineplexx u distribuciji Art Vista distributerske kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.