Vulin sa direktorima ustanova socijalne zaštite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 04:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin sa direktorima ustanova socijalne zaštite

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin održaće danas u Kragujevcu radni sastanak sa direktorima ustanova socijalne zaštite za smeštaj korisnika.

Sastanak je, kako je najavljeno iz resornog ministarstva, planiran u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male pčelice" u tom gradu.

Tema sastanka su aktivnosti kojima se korisnici ustanova socijalne zaštite bave u okviru svojih okupacionih i radnih terapija.

Nakon obilaska Zavoda predviđene su i izjave za medije, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Štedi se na svemu osim na standardu korisnika

Izvor: RTS, 06.Mar.2015

Svaka ustanova mora biti ekonomski samoodrživa, sve što može da se stvori sopstvenim radom Ministarstvo će podržati sa ciljem da se poboljšaju uslovi života korisnika, naglasio je ministar Aleksandar Vulin. . Politika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.