Vozač prijepoljskog autobusa otvorio je skriveni gepek: Nije bilo migranata, ni droge, a uhapšen je iste sekunde!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač prijepoljskog autobusa otvorio je skriveni gepek: Nije bilo migranata, ni droge, a uhapšen je iste sekunde!

Policija u Prijepolju zaplenila je prilikom kontrole saobraćaja 4.000 paklica različitih vrsta cigareta, čija čija se vrednost procenjuje na oko milion dinara, saopšteno je danas iz MUP-a.

Kako je navedeno, cigarete su pronađene u autobusu kragujevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac (48) iz Kragujevca, a zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevčanin pokušao da prošvercuje 4.000 paklica cigareta

Izvor: Blic, 08.Dec.2016

Policija je u Prijepolju zaplenila 4.000 paklica različitih vrsta cigareta koje su bile sakrivene u bunkeru autobusa kragujevačkih registarskih oznaka...Cigarete su otkrivene prilikom kontrole saobraćaja, a vrednost švercovane robe je oko milion dinara. Autobusom je upravljao muškarac iz Kragujevca,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.