Vlada Srbije odlučila! Država prodaje 134 vozila po neverovatnoj ceni od...

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije odlučila! Država prodaje 134 vozila po neverovatnoj ceni od...

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa Vlade Srbije, oglasila je prodaju 134 motorna vozila u svojini države, čiji su korisnici državni organi i organizacije.

Motorna vozila se, kako piše u dokumentaciji, otuđuju u celosti, zbirno kao sekundarne sirovine po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj ceni u visini od 609.700 dinara.

"Auto-put od Kragujevca do Batočine biće završen do juna naredne godine!"

Zainteresovani kupci mogu razgledati vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od 5. do 8. juna, dok se pisane ponude dostavljaju najkasnije do 14. juna, za kada je planirano otvaranje dostavljeninh ponuda.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

Sam krem Mercedesa: Otkrivene cene nove S-klase, idu i do 160.000 evra! (FOTO)

Na spisku vozila za prodaju se nalaze građevinski kamioni, turistički autobusi, autobusi za gradski saobraćaj i putnički automobili.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.