Udovičić dodeljuje ugovore o stipendiranju u Kragujevcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić dodeljuje ugovore o stipendiranju u Kragujevcu

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručiće sutra ugovore stipendistima Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Kragujevcu, saopštilo je danas resorno ministarstvo.

Po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2014/15. godinu, studentima sa Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Kragujevcu dodeljeno je ukupno 77 stipendija Fonda za mlade talente, piše u saopštenju.

Svečana dodela ugovora o stipendiranju biće održana u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu u 11 sati.

Od 2008. godine do danas, Fond je stipendirao 308 studenata sa Univerziteta u Kragujevcu, a nastavak studija u inostranstvu omogućen je za 75 studenata sa prebivalištem u Kragujevcu.

Takođe, piše u saopštenju, učenicima srednjih škola sa teritorije Kragujevca za postignute rezultate na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu dodeljeno je više od šest miliona dinara za ostvarene rezultate.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Udovičić: Ne menjajte indekse za pasoše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2015, 07:53

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručio je danas u Kragujevcu ugovore o stipendiranju najboljim studentima i pozvao ih da indekse ne menjaju za pasoše...Ugovore o stipendiranju dobilo je 78 studenata kragujevačkog univerziteta koji će mesečno dobijati 30.000 dinara u narednih godinu dana..."Trudićemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.