UHAPŠEN KASAPIN IZ KRAGUJEVCA: Sugrađane napadao nožem i šrafcigerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN KASAPIN IZ KRAGUJEVCA: Sugrađane napadao nožem i šrafcigerom

Mladić je za par sati povredio taksistu i prolaznicu na ulici, ali i napao vozača kome je ukrao tablet

Muškarcu N.R. (20) iz Kragujevca određeno je zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je u razmaku od samo šest sati izvršio četiri krivična dela - dva nasilnička ponašanja, nanošenje lakih telesnih povreda i krađu.

On je najpre je taksisti (41), koji ga je odvezao do naselja Korićani u Kragujevcu, a kome je odbio da plati celokupan iznos usluge, šrafcigerom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naneo povredu u predelu ramena i polomio mu retrovizore na vozilu.

Nešto kasnije je u naselju Bagremar bez povoda i razloga nožem zadao ubodnu ranu u predelu leđa Kragujevčanki (36) koju je sreo na ulici i naneo joj laku telesnu povredu.

Sumnja se da je, koristeći usluge drugog taksi vozila, fizički napao vozača (60) i oduzeo mu tablet računar, da bi na kraju taksistu (36), koji ga je odvezao do Korićana, napao nožem. Ovaj taksi vozač je uspeo da mu oduzme nož, nakon čega je došao u Policijsku upravu Kragujevac da prijavi događaj.

Kod uhapšenog su pronađeni nož, šrafciger i tablet koji je ukrao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.