U „Sitaku“ ponovo nezadovoljni

Izvor: Šumadija Press, 28.Jul.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U „Sitaku“ ponovo nezadovoljni

Udruženje kragujevačkih taksista „Sitak“, kako je najavilo, otpočeće sutra (sreda, 29. jul, 8,00) protest ispred Skupštine grada.

Iz „Sitaka“ navode da obećanja za sistemsko uređenje taksi prevoza, koje su 22. jula dobili od Dalibora Jekića, člana Gradskog veća, nije ispunjeno i da su zato prinuđeni da nastave protest.

– Obratićemo se i premijeru za pomoć u borbi protiv „taksi tajkuna“. Obratićemo se i Ministru državne uprave i lokalne samouprave sa pritužbom na rad nosilaca lokalne vlasti, kao i sudskim organima – ističu u „Sitaku“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Povezane vesti

Kragujevac: Ponovo protest taksista ispred zgrade Uprave grada

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 10:08

Taksisti iz udruženja „Sitak“ i drugi legalni taksi-prevoznici okupili su se na jedan sat ispred zgrade Uprave grada...- Apsurdno je da mi preduzetnici tražimo od države da sprovodi svoje zakone“, kaže Predrag Spasojević, zastupnik Udruženja „Sitak“...Krivične prijave..Predrag Spasojević...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.