Taksisti najavljuju protest ispred Vlade Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti najavljuju protest ispred Vlade Srbije

Udruženje taksista "Sitak" iz Kragujevca najavilo je da će danas organizovati protest ispred Vlade Srbije u kome će im se, kako je saopšteno, pridružiti taksisti iz više gradova u Srbiji.

"Na protest smo se odlučili posle mnogo bezuspešnih pokušaja da ukažemo organima vlasti u Kragujevcu i celoj državi, da je oblast taksi prevoza u Srbiji potpuno neuređena, zbog čega trpe čestiti preduzetnici koji legalno obavljaju ovaj posao", navedeno je u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kragujevački taksisti će prvo organizovati protestnu vožnju centralnim ulicama Kragujevca, a potom krenuti za Beograd, gde će im se, kako navode, pridružiti taksisti iz Novog Sada, Pančeva, Požarevca, Niša, Zaječara, Knjaževca, Niša, Paraćina, Ćuprije, Jagodine, Užica, Čačka, Kraljeva, Požege, Valjeva i Šapca, kao i beogradske kolege.

"Protestna vožnja u Beogradu počeće u 11 časova, kada će taksisti krenuti od Sava Centra, preko mosta Gazela, ulicom Savskom i Nemanjinom do Trga Slavija, kako bi u podne ispred zgrade Vlade održali protest", navedeno je u saopštenju.

Taksisti će, kako je najavljeno, ispred Vlade tražiti uslovni otpis duga i kamate, obezbeđivanje ambijenta za rad taksista sa ciljem redovnog izmirivanja obaveza prema državi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.