Izvor: Blic, 16.Avg.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starici polomio ruku zbog novčanika

Policije iz Kragujevca i Jagodine su uhapsile D. S. (32), iz okoline Despotovca, i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri krivična dela - razbojništvo i tri krađe.

Postoje osnovi sumnje da je D. S., 13. avgusta 2016. godine, na području opštine Kragujevac, uz upotrebu fizičke sile, sedamdesetsedmogodišnjoj Kragujevčanki naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << desne ruke i oduzeo joj novčanik sa novcem. On je opljačkao i jednu kuću i dva automobila.

Sve predmete koje je D.S. ukrao, policija je pronašla vratila vlasnicima, a osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tžilaštvuu Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.