Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović: Neću dozvoliti da dželati upravljaju budućnošću

Šumadija, Kragujevac i "Šumarice" simbol su stradanja nevinog srpskog naroda, ali se ni do danas, Nemačka koja je stajala, ne samo iza ovog zločina, nego i iza dva gnusna genocida nad srpskim narodom u 20. veku, nije izvinila zbog toga, već, naprotiv, sadašnji premijer iz Berlina prima naloge u kom smeru da vodi Srbiju, rekao je Milan Stamatović.

Izvor: N1

"Sa ovog svetog mesta poručujem: kada pobedim, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neću dozvoliti da srpski dželati upravljaju budućnošću Srbije i životima nas Srba", kazao je Stamatović, protestujući što je Vučić išao u Berlin po podršku za svoju predsedničku kandidaturu.

Stamatović je pozvao ruskog predsednika Putina da do 2. aprila ne prima u posetu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, jer bi to, kako kaže, sadašnji premijer zolupotrebio da pokaže kako iza njega stoji i Moskva,

"Sa druge strane, bio bi to mazohistički potez Rusije koju je, Vučić, u saradnji sa Milom Đukanovićem, prokužio kao organizatora tzv. državnog udara u Crnoj Gori", rekao je Stamatović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.