Skunk Anansie i Toy Dolls prva ime Arsenal festa u Kragujevcu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Feb.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skunk Anansie i Toy Dolls prva ime Arsenal festa u Kragujevcu

Čuveni rok bend Skunk Anansie ponovo će zasvirati u Srbiji. Kako je bend na svojoj stranici najavio, 23. juna biće hedlajneri Arsenal festa u Kragujevcu.

SRBIJA! Vidimo se na arsenal festivalu, Kragujevac 23. juna! Karte: eventim.rs – napisao je bend na svojoj stranici. Skunk Anansie poslednji koncert u Srbiji imali su u junu 2010. godine u Beogradu. Ovoga puta dolaze u okviru turneje na kojoj promovišu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << svež album “Anarchytecture“.

Toy Dolls nastupaju prvi put na Arsenal Festu 24. juna. Legendarni pank bend na Garden Stage donosi pregršt hitova kakvi su “Dig That Groove Baby”, “Cloughy Is A Bootboy”, “My Girlfriends Dad’s A Vicar”… Očekuje nas šou prepun sinhronizovanih skokova i plesnih koraka. Koreografija, vrtoglave gitare, zavodljive melodije…

Za Arsenal od sutra 2. februara u prodaji će se naći komplet ulaznica za sva tri festivalska dana koji košta samo 1.500 dinara. Od 4. aprila u prodaju idu ulaznice za pojedinačne dane. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Skunk Anansie i Toy Dolls u Kragujevcu

Izvor: B92, 01.Feb.2016

Čuveni rok bend Skunk Anansie ponovo će zasvirati u Srbiji. Kako je bend na svojoj stranici najavio, 23. juna biće hedlajneri Arsenal festa u Kragujevcu..."SRBIJA! Vidimo se na arsenal festivalu, Kragujevac 23. juna!" – napisao je bend na svojoj stranici. Skunk Anansie poslednji koncert u Srbiji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.