Sink i Vizelj u Kragujevcu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Apr.2017, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sink i Vizelj u Kragujevcu

Kragujevačka publika će biti u prilici da čuje bendove Sink i Vizelj u kragujevačkom Domu omladine u petak 28. aprila.

Posle niza nastupa širom Srbije, Sink nastavlja da promoviše pesme koje će se naći na novom izdanju benda, a čije se izdanje očekuje u maju ove godine. Bend je do sada objavio dva singla i jedan album pod nazivom „Sve što nisam ja“ 2014. godine, a sa novim materijalom publika je mogla da se upozna kroz pesme „Dolmen“ i „Nioba“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavljene kao deo live sessiona snimljenog u studiju RTV Vojvodina.

Beogradska trojka Vizelj, kragujevačkoj publici će predstaviti svoj debi album „Naj bolji“ izdat prošle godine za izdavačku kuću Odličan hrčak sa koga se pesma „Nosorog“ nametnula kao najslušanija. Vizelj karakteriše energičan nastup, brza i bučna svirka.

Početak koncerta je najavljen za 21h, a ulaznice će se prodavati na ulazu po ceni od 200 dinara.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

VIS Limunada, koncert u Domu omladine 29. aprila

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Apr.2017

U subotu 29. aprila Vokalno instrumentalni sastav Limunada održaće veliki solistički koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Za promociju novog singla pod nazivom “Kupili smo gramofon”, uz koju će publika imati priliku da čuje i druge  numere benda, najavljuje se gala scenski spektakl...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.