Sindikat oružara zabrinut za fabriku

Izvor: Šumadija Press, 27.Maj.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat oružara zabrinut za fabriku

Sindikalna organizacija “Zastava oružja” iz Kragujevca izrazila je zabrinutost zbog smanjenog priliva od prodaje, što može da ugrozi razvoj i isplatu zarada.

Sindikat izražava zabrinutost zbog smanjenih priliva po osnovu prodaje artikala na mesečnom nivou, koji beleže stalni pad, što može da ugrozi finansiranje ključnih pravaca i isplatu zarada – navodi se u saopštenju.

Zbog toga, sindikat insistira da Nadzorni odbor treba da otkloni prepreke >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << koja su smetnja realizaciji ugovora, kao i da se angažuje na jasnijem sagledavanju finansijskih pokazatelja preduzeća.

U saopštenju se dodaje da će sindikat s pažnjom pratiti dalje odluke Nadzornog odbora i rukovodstva koje “sve više izazivaju nezadovoljstvo i zabrinutost radnika”.

Napominjujući da rukovodstvo sa sindikatom mora razgovarati o svim temama radi donošenja prihvatljivih odluka što do sada nije bio slučaj, ta radnička organizacija podseća da je svih prethodnih godina bila brana urušavanja fabrike od neodgovornih odluka i da će to raditi i ubuduće.

Prema podacima Poreske uprave, “Zastava oružje” je najveći poreski dužnik među aktivnim preduzećima na kraju 2014. godine sa dugom od 7,57 milijardi dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.