„Sanel“ uspešan, ali je sneg problem

Izvor: Šumadija Press, 26.Nov.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Sanel“ uspešan, ali je sneg problem

Preduzeće “Sanel“ je primer uspešne porodične firme koja je osnovana 1992. godine u Kragujevcu, sa prvobitnim ciljem da snabdeva maloprodajne objekate i servise auto-delovima „zastava“, uljima i auto-kozmetikom.

Prilagođavajući se tokom vremena rastućim potrebama sve zahtevnijeg tržišta, “Sanel“ je izrastao u modernu veleprodaju auto-delova za putnička vozila sa oko 100 zaposlenih, kojoj su ukazali poverenje i najpoznatiji evropski proizvođači rezervnih delova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << />
Asortiman od preko 80 000 artikala u svakom momentu je na raspolaganju kupcu, sa mogućnošću poručivanja putem interneta.

Ovo preduzeće posetio je Dalibor Jekić, član Gradskog veća za privredu i upoznao se sa dostignućima, ali i problemima.

S obzirom na to da se firma nalazi van grada, u naselju Košutnjak, u zimskom periodu se susreće sa problemom otežanog transporta pre svega šlepera. Kako u ovom naselju nije postojao ni asfaltni put, firma je u saradnji sa meštanima finansirala asfaltiranje deonice do svojih pogona, ali problem u zimskom periodu predstavlja čišćenje ove deonice koja je tek u četvrtom prioritetu.

– Tokom ove posete uverili smo se da se radi o vrlo uspešnom preduzeću. Takođe, upoznali smo se i sa problemima sa kojima se „Sanel“ susreće na ovoj lokaciji i ovom prilikom je bilo reči o podršci lokalne samouprave u saniranju dela puta do ovog preduzeća početkom naredne godine, a ako bude postojala mogućnost i krajem ove godine. Ono što smo takođe identifikovali kao problem je da se lokacija firme predvi i u planu detaljne regulacije u nekom narednom periodu kako bi se kako bi se eventualno povezela da obilaznicom koja bi se radila u narednom periodu – kaže Jekić.

Predstavnici lokalne samouprave su se obavezali da predlože nadležnom komunalnom preduzeću da se produži zona čišćenja na ovoj deonici u zimskom periodu. Takođe, Milorad Blagojević, vlasnik preduzeća „Sanel“, upoznat je ovom prilikom i sa pojednostavljenjem procedura za dobijanje dozvola za nove investicije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.