SVI U JEZERO - Kaldrmaš, Lončar i prijatelji igraju za Juliana

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI U 'JEZERO' - "Kaldrmaš", Lončar i prijatelji igraju za Juliana

Kragujevačka hala "Jezero" u subotu će biti poprište velike humanitarne utakmice koja će biti organizovana sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć kragujevačkom košarkašu Julianu Bogdanoviću.

Udruženje građana "Kaldrmaš" iz Kragujevca u saradnji sa proslavljenim srpskim košarkašem Nikolom Lončarom i uz nesebičnu pomoć Skupštine grada Kragujevca i velikog broja prijatelja i donatora organizuje humanitarnu utakmicu KK Kaldrmaš 'ALL STAR' - Lončar i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prijatelji.

Sav prihod sa utakmice je namenjen nastavku lečenja mladog kragujevačkog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Pisali smo već, ali nije na odmet podsetiti javnost kako je ponoćna šetnja oktobra 2014. godine bila kobna za Juliana (21) koga je grupa huligana napala bez ikakvog povoda i povredila mu desno oko.

Od tog trenutka kreće njegova životna bitka u cilju izlečenja preko Beograda, Belgije do Rusije. Da bi povratio vid i nastavio prekinutu karijeru, neophodno je izvršiti još 3 operacije na oku za koje je potrebno prikupiti znatna novčana sredstva.

Udruženje građana "Kaldrmaš" pokretač velikog broja humanitarnih akcija i Nikola Lončar pozivaju građane Kragujevca i cele Srbije da prisusutvuju ovom spektaklu i daju svoj mali doprinos u cilju izlečenja i nastavka karijere Juliana Bogdanovića.

Za tim KK Kaldrmaš 'ALL STAR' će nastupiti veliki broj igrača KK Radnički iz zlatnog perioda od 2009. do 2014. godine kojima će se suprotstaviti ekipa pod komandnom palicom Nikole Lončara koju sačinjavaju trenutni igrači KKK Radnički i poznati prijatelji proslavljenog asa.

Utakmica se igra u subotu 2. jula u kragujevačkoj hali "Jezero" sa početkom u 20 časova a cena karte iznosi 200 dinara i sav prihod biće namenjen nastavku lečenja Juliana Bogdanovića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.