Rvači Radničkog poraženi u Somboru

Izvor: KGsport.info, 20.Okt.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rvači Radničkog poraženi u Somboru

Rvači Radničkog poraženi  su u meču četvrtog kola Prve rvačke lige Srbije, na gostovanju imenjaku iz Sombora sa 1:7. Jedinu pobedu za Kragujevčane ostvario je Perica Dimitrijević.
Kragujevčani su u Sombor otputovali bez najboljeg takmičara Milana Todorovića. Iako rezultat govori drugačije, viđena je žestoka borba u četiri borbe, a na kraju su se ipak radovali domaći takmičari.
Bio je ovo drugi neuspeh Radničkog, koji nakon četiri kola ima polovičan učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << od po dve pobede i isto toliko poraza i sa osam osvojenih bodova nalazi se na deobi 5. mesta sa beogradskim Partizanom.
Sledećeg vikenda rvači Radničkog ugostiće u hali „Jezero“ beogradski Radnički.
Radnički (Sombor) – Radnički (Kragujevac) 7:1
Po kategorijama:
59 kg Danijel Špoljarić- Lazar Vukadinović 1:0
66 kg Stefan Liščević-Perica Dimitrijević 0:1
71 kg Milan Marić- Nikola Jovanović 1:0
75 kg Norbert Čikoš- Danijel Ibraimović 1:0
80 kg Mladen Gavrić- Srtahinja Živković 1:0
85 kg Svetozar Mirković – Radnički Kragujevac nije imao predstavnika
98 kg Emil Janković-Đorđe Pešut 1:0
130 kg Miloš Rkman- Slavoljub Cvijović 1:0
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Ciboni prva pobeda posle drame

Izvor: MVP.rs, 20.Okt.2014

Zagrepčani su posle preokreta stigli do prvog trijumfa u ovoj sezoni...Odigrana je poslednja utakmica četvrtog kola ABA lige. U dvorani "Dražen Petrović" su se sastale su se dve hrvatske ekipe - Cibona i Zadar, a do prve pobede u sezoni je došla domaća ekipa. Rezultat je bio 77:76...Kao što i...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.