Rukometaši Radničkog prekinuli seriju poraza

Izvor: KGsport.info, 18.Apr.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog prekinuli seriju poraza

Rukometaši Radničkog prekinuli su seriju od dva uzastopna neuspeha očekivanim trijumfom protiv već otpisanog Železničara u Nišu, rezultatom 31:27 (18:14), u meču 4. kola plej-aut faze Super lige Srbije. Kragujevčani su ovom pobedom produžili svoju nadu, kada je u pitanju opstanak u elitnom rangu takmičenja.
Domaćin je pružio nešto jači otpor Šumadincima samo u prvih petnaestak minuta susreta, ali se onda razigrao sjajni Đukić, koji je bukvalno sam vodio svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << tim ka drugoj pobedi u plej-autu.
Radnički je na poluvremenu imao „plus četiri“ (18:14) i tu prednost uspeo je da sačuva do kraja utakmice.
Đukić je predstavljao nerešivu enigmu za odbranu Nišlija i utakmicu je završio sa 12 postignutih golova, dok je Prodanović dodao pet pogodaka. Na drugoj strani, Mitić je bio najefikasniji sa 9 postignutih golova.
Kragujevčani se i dalje nalaze na pretposlednjem mestu plej-aut tabele, koje vodi u niži rang takmičenja, sa tri boda „manjka“ u odnosu na Rudar iz Kostolca.
U narednom kolu, rukometaši Radničkog dočekuju Jugović iz Kaća.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkašice pobedile „Desetku“ za oproštaj od svojih navijača

Izvor: MC Bor, 19.Apr.2016, 10:24

Odbojkašice Bora završile su takmičenje u drugoj ligi – istok na šestom mestu. U 18 odigranih kola one su zabeležile po 9 pobeda i poraza. U poslednjem meču protiv „Desetke“ iz Niša Boranke su se od svojih navijača oprostile pobedom od 3:0. Ovakav rezultat odaje utisak da je pobeda bila...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.