Rukomet: Šampionke popularišu svoj sport

Izvor: Šumadija Press, 28.Maj.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Šampionke popularišu svoj sport

Kragujevačku OŠ„Mirko Jovanović“ posetile su rukometašice Radničkog, reprezentativke Anđela Janjušević i Ivana Prijović i kadetska reprezentativka Mina Stajković.

Aktuelne šampionke su kod devojčica i dečaka popularisale svoj sport, a javni čas održali su direktor omladinske škole Aleksandar Đurović i trener Verko Radosavljević. Tom prilikom, ova škola je od gostiju dobila golove i lopte za mini rukomet.

Uživanje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i veliko zadovoljstvo da prisustvujemo ovakvoj promociji našeg trofejnog sporta i družimo se sa decom. Moje drugarice i ja ćemo se uvek rado odazivati pozivima da mladima približimo i objasnimo značaj bavljenja rukometom i sportom uopšte ističe Ivana Prijović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.