Renovirane prostorije Gradskog udruženja penzionera

Izvor: Kragujevac.rs, 02.Jul.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renovirane prostorije Gradskog udruženja penzionera

Član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja Gordana Damnjanović, načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Nikola Ribarić prisustvovali su svečanom otvaranju renoviranih prostorija Gradskog udruženja penzionera Kragujevac.

Reč je o akciji koje u gradovima Srbije sprovodi NLB banka u okviru poslovne strategije društveno odgovornog poslovanja ‘’Buđenje proleća’’ a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << koja je posvećena renoviranju i saniranju objekata i prostorija namenjenim za korišćenje starim licima. Svečanom otvaranju prisustvovala je Nela Jocović, regionalni direktor regiona Kragujevac, predstavnici kragujevačke filijale NLB banke, Ratko Tomašević, predsednik Gradskog udruženja penzionera kao i veliki broj penzionera.

Lep i human gest naših prijatelja iz NLB banke. Akcijom ove banke i značajnim finansijskim sredstvima oplemenjen je prostor koji koristi preko 6 hiljada naših sugrađana trećeg životnog doba a grad Kragujevac podržava sve ljude humanog i dobrog srca koji prepoznaju i potrebe starih. Za svoje starije sugrađane lokalna samouprava čini dosta, ne samo u Nedelji starih koju obeležavamo u oktobru mesecu, već tokom čitave godine. Društvo koje pomaže i brine o svojim starim pripadnicima je humano i odgovorno društvo - istakla je Gordana Damnjanović, član Gradskog veća.

Akcija renoviranja enterijera, toaleta, čišćenja i krečenja prostorija Udruženja trajala je mesec dana a ukupna vrednost radova je oko 500 hiljada dinara.

Renoviranjem prostorija Gradskog udruženja penzionera nastojali smo da pripadnicima treće životne dobi stvorimo atraktivnije mesto za svakodnevni boravak i druženje. Ovom akcijom želimo da doprinesemo i omogućimo im da zadovolje većinu svojih potreba i pomognemo koliko je moguće s naše strane da dostojanstveno i sadržajno ispune svoje vreme, jer su oni to i zaslužili - rekla je Nela Jocović, regionalni direktor regiona Kragujevac.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Renoviran Dom penzionera u Kragujevcu

Izvor: Šumadija Press, 03.Jul.2015, 10:38

U programu akcije ‘’Buđenje proleća’’, NLB banka je renovirala prostorije Gradskog udruženja penzionera u Kragujevcu. Radovi su trajali mesec dana, a ukupna vrednost je oko 500.000 dinara...– Oplemenjen je prostor koji koristi više od 6.000 naših sugrađana trećeg životnog doba a grad...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.