Redizajniran sajt ###investinkragujevac.com###

Izvor: Kragujevac.rs, 26.Nov.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redizajniran sajt ###investinkragujevac.com###

Grad Kragujevac danas je, posle godinu i po dana pauze, stavio u funkciju redizajniran sajt investinkragujevac.com, koji je namenjen svim potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima.

Na prezentaciji koja je tim povodom oragnizovana u zgradi Grada, prema rečima Predraga Džajevića člana Gradskog veća za investicije, sajt je samo inicijalna kapisla i šansa da predstavimo svoje mogućnosti. Finansijska situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << je teška i zadatak tima koji je zadužen za funkcionisanje sajta je da proba da dovede nove investitore u Kragujevac.

Pored lične karte grada, vodiča za investitore, mogućnosti i propisa, kako je rekao Džajević, u ponudi će se naći samo lokacije sa rešenim imovinskim statusom i lokacije koje su infrasturkturno opremljene. Sajt nije bio u funkciji skoro godinu i po dana zbog nedostatka finansijskih sredstava, ali smo iznašli mogućnosti da sajt redizajniramo, jer su investicije i otvaranje novih radnih mesta u ovom trenutku prioritet.

Oblast elektronskog poslovanja grada Kragujevca, kazao je zamenik gradonačelnika Obrad Turković, bila je zapostavljena. Svesni galopirajućeg razvoja tehnologije, u nameri da uspešno funkcionišemo u savremenim uslovima poslovanja napravili smo moderan sajt na kome zainteresovani investitori sa dva do tri klika mogu da dobiju sve potrebne informacije.

Svako može da ima lak uvid u lokacije, da sagleda sve podsticaje, kako one koje daje lokalna samouprava tako i podsticajne mere Republike Srbije, istakao je Turković. Sajt je interaktivan, svi zaintersovani mogu da postavljaju pitanja i u kratkom roku dobiju odgovore. Peti, važan korak je taj što je sajt optimizovan u dva segmenta. Ako se kao ključna reč ukuca Kragujevac ili Investirati u Kragujevac, to će se naći među prva tri linka na pretraživaču. Pored toga, sajt će moći da se otvori na bilo kom uređaju, tablet ili laptop računaru, mobilnom telefonu.

Sajt je urađen na srpskom jeziku uz opciju automatskog prevođenja na sve jezike. Inače, prezentaciji sajta investinkragujevac.com prisustvovali su Predrag Pantić sekretar sekretarijata za investicije i Radosav Vulović načelnik odeljenja za realizaciju investicija i autor sajta.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Gradski sajt namenjen investitorima ponovo radi

Izvor: Šumadija Press, 26.Nov.2014

Grad Kragujevac je danas, posle godinu i po dana pauze, stavio u funkciju redizajniran sajt investinkragujevac.com.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.