Ramićev šou u Vrbasu

Izvor: KGsport.info, 19.Feb.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramićev šou u Vrbasu

Denis Ramić (plavi dres) vodio Ekonomac do pobede u Vrbasu (Foto: uefa.com)

Kragujevački Ekonomac uspešno je započeo drugi deo prvenstva u Prvoj futsal ligi Srbije, pošto je sinoć, u meču 12. kola, slavio na gostovanju Letećem Holanđaninu u Vrbasu sa 4:2 (3:0). Igrač utakmice bio je Denis Ramić, koji je postigao sva četiri gola za kragujevački tim.
Krenuli su popularni „studenti“ silovito i golovima pomenutog Ramića u 3, 4 i 15. minutu na odmor >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << otišli sa kapitalnom prednošću – 3:0.
Izgledalo je da igrači Ekonomca sigurno krstare ka desetom prvenstvenom trijumfu i ništa nije nagoveštavalo dramu u finišu susreta. Međutim, prvo je Raičević u 37. minutu smanjio na 1:3, da bi minut i po pre kraja Arvai sigurno realizovao kazneni udarac sa deset metara za 2:3.
Domaći su u želji da dođu do izjednačenja krenuli sa igračem umesto golmana, što je najbolji pojedinac ovog meča Denis Ramić znalački kaznio i otklonio sve dileme u pogledu pobednika.
LETEĆI HOLANĐANIN – EKONOMAC  2:4 (0:3)
VRBAS
Hala: CFK „Drago Jovović“
Gledalaca: 300
Sudije: Nikola Aleksić, Slavenko Matović i Nebojša Panić (svi Beograd)
Strelci: Raičević u 37. i Arvai (deset metara) u 39. minutu za Letećeg Holanđanina; Ramić u 3, 4, 15 i 40. minutu za Ekonomac.
LETEĆI HOLANĐANIN: ĐUROVIĆ, BODONJI, ARVAI, NOVAKOVIĆ,  PEKOVIĆ, Marinković, Raičević, Pokrajac, Perović, Mićunović, Ačanski, Samardžić, Lazetić, Marjanac.
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, RAMIĆ, PRŠIĆ, BORISOV, VALJENKO, Antonić, Matijević, Rnić, Jovanović, Stojković, Ivanković, Aleksić, Ristić.
Ono što Kragujevčanima ide na ruku, jeste remi ekipe Euro Motusa u duelu sa FON-om (7:7). Na taj način su izabranici Predraga Rajića preuzeli lidersku poziciju, na kojoj nameravaju da ostanu do kraja prvenstva.
U narednom, 13 kolu, Ekonomac će ugostiti Novi Pazar, ekipu koja se grčevito bori za opstanak u prvoligaškom rangu.

Video: IP Sport Media
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.