Radnički preko Naise do finala

Izvor: KGsport.info, 23.Maj.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički preko Naise do finala


Očekivano, rukometašice Radničkog plasirale su se u finale Kupa Srbije. One su večeras u svom „Jezeru“ savladale nišku Naisu sa 38:26 (18:15), pa će se sutra od 18 časova sa Jagodinom boriti za drugi domaći trofej ove sezone.
Pred oko 600 gledalaca Kragujevčanke su potvrdile svoju klasu, iako je ekipa Naise pružila žestok otpor, pre svega u prvom delu igre, kada je zadavala puno problema favorizovanom domaćinu. Ipak, u drugih 30 minuta stvari su došle na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << svoje mesto i aktuelne šampionke Srbije su na kraju slavile ubedljivu pobedu.
Radnički je do trijumfa predvodila Anđela Janjušević sa 10 golova, dok su Prijović, Milošević i kapiten Biljana Balać postigle po 6 pogodaka. U taboru Naise Hristina Nedeljković je postigla 7, a Marija Petrović 6 golova.
U drugom polufinalnom paru Jagodina je lako izašla na kraj sa Knjaz Milošem (38:21), pa će sutra u velikom finalu od 18 časova, uz direktan prenos na RTS-u, Radnički i Jagodina odlučivati o trofeju.
Foto: Zoran Petrović
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.