Prvarica i školski pribor za sve prvake u Kragujevcu

Izvor: Kragujevac.rs, 01.Sep.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvarica i školski pribor za sve prvake u Kragujevcu

U prvi razred osnovne škole, u Kragujevcu je danas krenulo 1627 prvaka za koje je lokalna samouprava obezbedila poklone.

U okviru tradicionalne akcije, prvaci će od grada Kragujevca dobiti na poklon knjigu “Prvarica“, a u saradnji sa trgovinskim lancem “Idea“ svim prvacima obezbeđen je i poklon paket sa školskim priborom i sveskama.

Školskoj priredbi povodom početka školske godine i prijema prvaka u OŠ “Svetozar Marković“ i svečanom uručenju poklona, prisustvovali su Dragoslav Milošević, član Gradskog veća za obrazovanje, kulturu i informisanje i predstavnici kompanije “Idea“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Školski pribor za romsku decu

Izvor: Kragujevac.rs, 01.Sep.2014

Deca romske populacije koja ove godine polaze u pripremni predškolski program i prvi razred osnovne škole danas su od grada Kragujevca i Obrazovno kulturne zajednice Roma «Romanipen» dobili školski pribor i udžbenike...«Ovo je tradicionalna akcija koju uz podršku lokalne samouprave realizujemo...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.