Protest zaposlenih u „Gradskim grobljima“ u Kragujevcu

Izvor: Blic, 03.Jul.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zaposlenih u „Gradskim grobljima“ u Kragujevcu

Oko 80 radnika Javno-komunalnog preduzeća „Gradska groblja“ okupilo se danas ispred kabineta gradonačelnika Radomira Nikolića. Radnici su nezadovoljni jer nisu primili između šest i dvanaest plata.

Poslednja uplata na računima stalno zaposlenih radnika bila je 30 odsto od januarske plate, dok su radnici na privremenim poslovima 12 meseci bez primanja.

Kako su i gradonačelnik Nikolić i njegov zamenik na odmoru, sa nezadovoljnim radnicima razgovarao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Skupštine grada Milan Urošević. On je radnicima predložio da se nov sastanak održi sledeće nedelje, kako bi se videlo na koji način grad može da pomogne da se reši problem zaposlenih u „Gradskim grobljima“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Traže isplatu zaostalih zarada

Izvor: Danas, 04.Jul.2015, 07:57

Kragujevac - Više desetina zaposlenih u Javno-komunalnom preduzeću „Gradska groblja“ u Kragujevcu protestovalo je juče u zgradi gradske uprave, ispred kabineta gradonačelnika Radomira Nikolića, zahtevajući isplatu između šest i čak dvanaest zaostalih zarada. Poslednji put radnici JKP “Gradska...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.