Pronađeno telo i četvrtog mladića nastradalog na jezeru Gazivode

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo i četvrtog mladića nastradalog na jezeru Gazivode

Ronioci Ronilačkog kluba iz Kragujevca izvukli su večeras oko 20.10 časova telo Aleksandra Miletića iz Kosovske Mitrovice, koji je 14. jula stradao s trojicom drugova u sudaru dva glisera na jezeru Gazivode.

Telo tridesetpetogodišnjeg mladića ugledali su danas posle podne rođaci, koji su pomoću specijalnih kamera pretraživali jezero, kaže regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Sutra se navršava mesec dana od kada su u sudaru dva glisera na jezeru Gazivode stradala četvorica muškaraca. Dan nakon nesreće pronađena su tela Vladana Stašića i Petra Mirkovića, a telo Dušana Nikolića pronađeno je posle nedelju dana traganja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.