Izvor: Kragujevac.rs, 27.Avg.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Boris Aranđelović, pevač grupe “Smak“

Danas je u Roterdamu, posle kraće i teške bolesti u 67. godini preminuo Boris Aranđelović pevač grupe “Smak“.

Tim povodom gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić uputio je telegram saučešća porodici i prijateljima u kome se kaže:

Vest o smrti ikone domaće pop kulture, Borisa Aranđelovića ostavila je danas građane Kragujevca i mene lično zatečenim i duboko potresenim. Bio je deo najvećeg rok benda, simbol jednog lepog vremena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Kragujevac, kojim smo se svi ponosili i u čijem smo prepoznatljivom vokalu uživali sve ove godine. Ljubav koju je Boris imao za Kragujevac bila je velika. Ljubav koju će Kragujevac imati za njegovo delo biće večna.

Porodici i prijateljima upućujem najiskrenije saučešće.

Inače, povodom smrti legendarnog pevača grupe “Smak“, Dom omladine otvorio je danas u 17.00 sati “Knjigu žalosti za Borisa“ u koju prijatelji i poštovaoci mogu da se upisuju sve do Komemoracije koja će biti održana u ponedeljak 31. avgusta u 13.00 sati u Knjaževsko - srpskom teatru.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.