Premijera predstave “Dogvil” sutra u Mikser hausu

Izvor: Svet, 18.Dec.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera predstave “Dogvil” sutra u Mikser hausu

Premijere predstave “Dogvil” održaće se u petak i subotu, 19. i 20. decembra, u beogradskom Mikser House-u sa početkom u 20 časova. repriza je zakana 21. decembra, a novosadske premijere su 22. i 23. decembra u SKC NS Fabrici.
Publika u Inđiji predstavu će moći da pogleda 27. decembra u Kulturnom centru, a Kragujevčani dva dana kasnije u sali Prirodno-matematičkog fakulteta.
Ulaznice za premijere predstave “Dogvil” mogu se kupiti na svim prodajnim mestima servisa Gigstix >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (i online preko sajta gigstix.com), kao i u samom u Mikser House-u (Karađorđeva 46, Beograd). Cena ulaznice je 1.200 dinara za 19. i 800 dinara za 20. i 21. decembar. Organizatori poručuju zainteresovanima da karte obezbezde na vreme, jer ih je ostalo još vrlo malo.
“Dogvil” je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu.
Predstavu “Dogvil”, pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, režira Kokan Mladenović, a muziku kompozitora Marka Grubića izvodiće uživo Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).
Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić.
Autore pozorišne predstave “Dogvil” najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici.
Koproducenti predstave Dogvil su Mikser, SKC Novi Sad i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.
Pogledajte novi trejler za “Dogvil”:


Autor: Life Content
Foto: Promo/Dejan Lalić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kian Asamoah u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2014

Sub:tribe je novi projekat sledbenika Bass muzike i Soundsystem kulture u Novom Sadu. Prva zabava pod istim nazivom – Sub:tribe održaće se u subotu 20. decembra u Kulturnom centru “Utopia”. Ekskluzivni gost je nova snaga američke Bass scene – Kian Asamoah iz Baltimora...Kian Asamoah je vlasnik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.