Povređena dvojica maturanata u Čačku

Izvor: RTS, 28.Maj.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena dvojica maturanata u Čačku

Dvojica maturanata Medicinske škole povređena su u petak uveče, od kojih jedan teško, pošto su pali sa gepeka automobila koji je bio u pokretu.
Do nesreće je došlo u ulici Devet Jugovića, kada su mladići, koji su prvo bili na prozoru jednog automobila, izašli iz njega i seli na gepek, a potom lupali vozaču da ubrza. Vozač je ubrzao, a dvojica mladića su pala na asfalt.
Portparolka čačanske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolnice Boljana Kočović rekla je za Glas zapadne Srbije da je jedan mladić zbog teških povreda glave prebačen za Kragujevac, dok je drugi, koji je zadobio manje povreda, zadržan u Čačku.
Prema njenim rečima, stanje obojice mladića je za sada stabilno.
Grupa maturanata, u pratnji trubača, uputila se od Medicinske škole ka centru grada, kako bi proslavili završetak srednje škole.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.