Policajac pomagao da piromani prevare osiguranje

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pomagao da piromani prevare osiguranje

Pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su pet osoba iz Kragujevca, među kojima je i policijski službenik D.M, zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevara u osiguranju u saizvršilaštvu.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako je navedeno u saopštenju, pored policijskog inspektora uhapšeni su i vlasnik samostalne ugostiteljske radnje S.G., kao i još tri osobe G.C., N.M. i M.Đ.

"Uhapšeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zajedničkim delovanjem i po podeljenim ulogama planirali i organizovali da se izazove požar u lokalu, vlasništvo S.G. koji je 19. januara ove godine, po prethodnom dogovoru namerno zapalio M.Đ.", navedeno je u saopštenju.

Oni se terete da su od osiguravajuće kuće u kojoj je lokal osiguran, lažnim prikazivanjem činjenica i donošenjem neistinite dokumentacije, naplatili premiju osiguranja u iznosu od nešto više od četiri miliona dinara i taj novac podelili danas na unapred dogovoren način i procenat.

"Osumnjičeni S.G. je danas sa računa banke u Kragujevcu podigao treću ratu od osiguranja u iznosu od 1,2 miliona dinara i prilikom podele novca u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu, policijski službenici uhapsili su osumnjičene, kod kojih je pronađena pomenuta suma novca", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog prevare osiguranja

Izvor: RTS, 21.Apr.2015

Policijski službenik D. M, kao i G.C, N.M, M.Đ. i vlasnik samostalne ugostiteljske radnje u Kragujevcu S. G, uhapšeni su zbog sumnje da su po podeljenim ulogama planirali i organizovali požar u lokalu vlasništvo S. G, koji je 19. januara ove godine po prethodnom dogovoru namerno zapalio M.Đ. ...

Nastavak na RTS...

Zapalili lokal, pa naplatili osiguranje

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2015

BEOGRAD - Policija je uhapsila pet osoba iz Kragujevca, među kojima i policijskog inspektora, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara u osiguranju u saizvršilaštvu, jer su namjerno izazvali požar u jednom lokalu...Uhapšeni su policijski inspektor čiji su inicijali D.M, kao i vlasnik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.