Izvor: Danas, 04.Sep.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak kampanje za lokalne izbore

Kragujevac - Gradski odbor Socijaldemokratske stranke i ovdašnja politička organizacija "Nova snaga" potpisali su protokol o saradnji, kojim su, faktički, najavili početak izborne kampanje za predstojeće lokalne izbore u Kragujevcu.

Obe organizacije su, tom prilikom, izrazile spremnost na dugoročnu saradnju, kao i da partnerski rade na stvaranju i promociji političke platforme za ekonomski, društveni, politički, >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << kulturološki razvoj grada Kragujevca, zasnovane na evropskim vrednostima, demokratiji i građanskim i ljudskim pravima.

- Gradski odbor Socijaldemokratske stranke u Kragujevcu i "Nova snaga" afirmisaće i predstavljaće politički program angažovanjem uglednih, odgovornih i nekompromitovanih nosilaca političkih ideja - piše, između ostalog, u saopštenju ove koalicije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.