Plivanje: Pirat organizovao i – pobedio

Izvor: Šumadija Press, 27.Apr.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivanje: Pirat organizovao i – pobedio

Na takmičenju „Pirat open“ najbolji je bio organizator, kragujevački Plivački klub Pirat.

Učestvovali su 436 plivača iz 22 kluba, među kojima i jedan iz Bugarske. Od kragujevačkih klubova učestvovali su Pirat sa 108, Radnički sa 55, Foka sa 39, Delfin sa 20 i Ajkule sa pet plivača. Osvojili su mnogo medalja.

Najbolje rezultate ostvarili su Ljubica Belić (9) i Dunja Mihailović iz Foke (10), Anja Stević (12), Đurđa Tošić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << koja je plivala u konkurenciji devojčica od 14 i 15 godina, (15) i David Tucaković u uzrastu od 16 i 17 godina, iz Pirata,.

U ukupnom plasmanu po broju osvojenih medalja Pirat je zauzeo prvo mesto, Foka treće, Radnički deseto, Delfin dvadeseto, a Ajkule su ostale bez medalja. I po broju osvojenih bodova Pirat je bio najbolji, Radnički je bio drugi, Foka četvrta, Delfin petnesti, a Ajkule dvadesetdruge.

Naredne subote, povodom Dana grada predstoji još jedno plivačko takmičenje. To je drugi „Đurđevdanski kup“ koji će organizovati Plivački klub Foka.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.