Panteri prepreka Veprova ka plej-ofu

Izvor: Šumadija Press, 30.Maj.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panteri prepreka Veprova ka plej-ofu

U jednoj od odlučujućih borbi za plej-of, kragujevački Divlji veprovi sutra (nedelja, 30. maj, 16,00) na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“ dočekuju pančevačke Pantere.

Za plasman u doigravanje, Veprovima je neophodna pobeda, dok Panterima pobeda obećava istu nagradu, s tim što oni imaju priliku i za popravni u poslednjem kolu, na svom terenu, protiv novosadskih Vojvoda.

Kragujevčani su u prethodna dva meča pretrpeli tesne poraze u finišu, od Vojvoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << (31:24) i niških Imperatora (16:14), pa su došli u nezavidnu situaciju. Situacija je još eža jer su posle utakmice sa Vojvodama ostali bez američkog trkača Džejmsa Lengforda, a u Nišu su se povredili prvi kvoterbek Stefan Stefanović i lajnbeker reprezentacije Predrag Šćekić. U tim bi trebalo da se vrati drugi import, Ken Hejl, koji je prethodne duele propustio zbog povrede skočnog zgloba.

Očekuje nas najvažniji meč u ovoj sezoni. U goste nam dolaze zahuktali Pančevci koji su zamalo savladali Vukove i odneli pobedu u Čacku. Sa druge strane, mi smo izašli iz dva teška poraza koja smo pretrpeli u poslednjim minutima utakmice. Zato, mislim da su Panteri trenutno u nešto boljoj formi od nas. Pored toga, imamo i velikih problema sa povredama koje su nas zadesile i iziskuju neka nova, drugačija kadrovska rešenja. Bilo kako bilo, uradićemo sve što je u našoj moći da se plasiramo u plej-of. Očekuje nas jaka i neizvesna utakmica, pravi derbi – smatra Aleksandar Ristić, glavni trener Veprova.

Ulaz je besplatan.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.