Otašević zbog povrede propušta ostatak jeseni

Izvor: SandzakPress.net, 28.Avg.2014, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otašević zbog povrede propušta ostatak jeseni

Novi Pazar – Fudbaler Novog Pazara Vladimir Otašević propustit će ostatak jesenje polusezone zbog povrede glave koju je zadobio u utakmici sa Radničkim 1923, rečeno je danas radiju Sto plus u tom superligašu. “Morat će da miruje dva do tri mjeseca. Pojavio se hematom, a magnetna rezonanca pokazala je da postoji i fraktura lobanje. Obzirom da je hematom prestao da se širi, pušten je na kućno liječenje”, rekao je Jasmin Džogović iz klupskog ljekarskog tima. Otašević se u 11. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << utakmice između Novog Pazara i Radničkog 1923 iz Kragujevca, u trećem kolu Super lige Srbije, sudario sa gostujućim igračem Predragom Jovićem. Povrijeđeni fudbaler ubrzo je napustio igru, a noć je proveo u novopazarskoj bolnici. On je u ponedjeljak prebačen u beogradski Urgentni centar. “Posle medikamantozne terapije u Beogradu i urađenog skenera endokranijuma, stanje Otaševića se stabilizovalo i poboljšalo”, kazao je Džogović. (radio100+)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Mehmedović na čelu Jošanice, kormilo Sretenoviću

Izvor: SandzakPress.net, 28.Avg.2014

Novi Pazar – Privatni preduzetnik iz Novog Pazara Kemal Mehmedović imenovan je na vanrednoj Skupštini za predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba Jošanica. “Moramo da ispoštujemo sve dogovore unutar kluba, da igrači i rukovodstvo pokažu ažurnost, ali i da popravimo marketing. Bitno je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.