Osumnjičen za obljubu trinaestogodišnjakinje

Izvor: Šumadija Press, 01.Avg.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za obljubu trinaestogodišnjakinje

Kragujevačka policija potvrdila hapšenje četrdesetodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.

U policiji su potvrdili da je četrdesetogodišnji muškarac iz Kragujevca uhapšen i da mu je određen pritvor, ali u interesu istrage za sada ne mogu da izađu sa više informacija o ovom slučaju.Prema nezvaničnim informacijama, “veza” osumnjičenog i devojčice traje od aprila, kada je Kragujevčanin prvi put sačekao devojčicu ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << jedne osnovne škole i nagovorio je da uđe u njegov automobil, a potom je odveo u stan gde su pili alkohol i imali seksualne odnose. Od tada su se više puta sastajali, a sumnja se da je maloletnici pored alkohola davao i neke narkotike.

Slučaj je prijavio otac maloletne devojčice, nakon što mu je priznala svoju vezu sa znatno starijim muškarcem.

Predmet je predat tužiocu koji će odlučiti o daljem postupku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.